Infokväll om kulturstipendier och bidrag på nationell nivå den 28 november

Är du kulturskapare i Uppsala län inom dans, film, konst, litteratur, musik, teater eller något annat område, och vill få koll på stipendier och bidrag att söka på nationell nivå? Eller är du tjänsteperson inom kultursektorn och vill få bättre överblick? Välkommen till infokvällen 28 november!

Representanter från Konstnärsnämnden, Kulturrådet, Musikverket och Sveriges författarfond presenterar kort de stipendier och bidrag de har som är riktade till enskilda kulturskapare eller till projekt och verksamhet inom konstarterna. Därefter ges chans att ställa frågor och mingla med alla deltagare. Fika ingår! Kvällen är kostnadsfri.

Varmt välkommen!

Tid: Onsdag 28 november, kl 18-20 (kom gärna en stund innan kl. 18)
Plats: Uppsala Konsert & Kongress sal C

Anmäl dig senast 18 november, via www.regionuppsala.se/bidragsinfokvall

Frågor? Kontakta Eva Olsson, e-post: eva.k.olsson@regionuppsala.se, tfn: 018-617 62 63

 Detta inlägg finns i sin helhet på Region Uppsala (Nyheter) hemsida http://www.lul.se/sv/Installningar1/RSS/Rss---Alla-nyheter/