Höstens kultur i vården-program

Kultur ger ljusglimtar i vardagen, skapar värdefulla möten och ger verktyg för reflektion. Att delta i kulturlivet är en viktig friskfaktor, men också en mänsklig rättighet. Därför arbetar Kulturenheten för kulturens förekomst inom vården. Alla kulturprogram har fri entré och riktar sig till patienter och närstående samt personal eller besökare inom vården, om inget annat anges.

Höstens program bjuder bland annat på operan Figaros Bröllop på 30 minuter, Melodikrysset med Trio X, Uppsala kammarsolister och dansteater Bharata Natyam samt föreläsningar och animationsverkstad. Läs mer om Kultur i vården på www.regionuppsala.se/kiv

På bilden ser vi Elin Skorup och Janna Vettergren ur Figaros Bröllop på 30 minuter.

 Detta inlägg finns i sin helhet på Region Uppsala (Nyheter) hemsida http://www.lul.se/sv/Installningar1/RSS/Rss---Alla-nyheter/