Scenkonstkarusellen i höst: Höstlov med Kommissarie Gordon

Foto: Jens Jörnberg

Genom Scenkonstkarusellen, en turnéverksamhet som Kulturenheten producerar i samarbete med deltagande kommuner, får fler invånare i Uppsala län möjlighet att ta del av dans och teater i sitt närområde. Efter att dansföreställningen City Horses galopperat genom länet i sommar kommer nu teaterföreställningen Kommissarie Gordon – En fängslande deckare om ett nattligt nötmysterium. Passar hela familjen! Från 4 år.

Kommissarie Gordon är en riktig livsnjutare, en erfaren, klok och noggrann padda som aldrig skulle drömma om att döma någon på förhand. Måhända är han lite trött emellanåt men aldrig för trött för en kaka! Tillsammans med sin pigga och listiga assistent, musen Paddy, löser han mysterier och i sina bästa stunder ägnar de sig åt de stora tankarna.
En visuell föreställning i en miniatyrvärld med filmade inslag och skön musik – allt live framför vår unga publik. Av Teater Pero.

Föreställningen kommer till:

Skutskär 31 okt kl 13:00 på RioBio, Biljettbokning via Skutskärs bibliotek, 026 831 83
Enköping 1 nov kl 13:00 på Kulturhus Joar, Fri entré, du behöver inte boka plats
Uppsala 2 nov kl 13:00 i Gränbyskolans aula, Fri entré, hämta biljtter på Gränbybibliotket eller på Gränby fritidsgård
Heby 3 nov kl 14:00 på Folkets Hus, Centralgatan 1, biljetter 50 kr 0720-67 57 78
Tierp 4 nov 10:30 i Möbeln, Fri entré Biljettbokning via Tierps bibliotek, 0293-21 82 60

 Detta inlägg finns i sin helhet på Region Uppsala (Nyheter) hemsida http://www.lul.se/sv/Installningar1/RSS/Rss---Alla-nyheter/

DELA